Jumat, 22 Agustus 2014

ehet a csapat tagja

Én meglehetősen biztos, hogy valaki olvassa ezt a cikket ismeri az ingyenes online hirdetési módszerek, mint például a túlságosan is ismerős Sp-m e-maileket, apróhirdetés, FFA oldalak, bannerek, szöveges hirdetések, forgalom cseréje, hírlevelek, garantált Látogató, fizetett olvasni, fizetett, hogy csatlakozzon, Link csereügyletekkel, pop-up, valamint számos más típusú "in-your-Face" reklám, melyek közül néhány már álmodott, hiszen ez a cikk íródott.

Azt szeretném, hogy fontolja meg a következő: Mit gondolsz, ha ez a fajta dolog magad? Inkább az a lényeg, mi a "Frame of Mind" abban a pillanatban?

Az a gyanúm, úgy gondolja, "Már megint ...", és a pajzsok megy fel. Húzza fel a gázlómadarak és vánszorog be rajta, mit sem törődve a több ezer üzenetet ricocheting le a páncélt, amit gyűjteni néhány találatot a saját website promóció vagy ajánlat.

Több millió lenne az online milliomosok ezt óráról órára és napról napra, ez olyan csoda, hogy az Internet lelassul a csúszás, és még megáll időnként?

Most úgy vélik a "Frame of Mind" a látogatót arra, hogy keresték, hogy lásd, hogy mit csinálsz. Talán még feltenni néhány kérdést, és kapsz engedélyt e-mailt nekik. Úgy hangzik, mint egy élhetőbb környezetet?

Az online egyenértékű ez a jelenet játszódott le, hogy ma és minden nap, és részt vehetsz ingyen. Ez az úgynevezett "Social Networking", és több információ könnyen megtalálható a kedvenc keresőprogram.

Képzeld el, ha már nem tekintik egy "ügynök", hanem a "Fellow vállalkozó" hasonló problémákkal és gyakran a jó ötleteket azok megoldásait. Csakúgy, mint Napoleon Hill írt az ő világhírű könyv "Gondolkozz és meggazdagszik", akkor lehet a csapat tagja egy virtuális Mastermind Group. Kereskedelmi Kamara keverők lehetett példa erre
ehet a csapat tagja a megközelítésre évek, és nagyon sikeres a néhány, aki kap. Most lehet elérni szinte ugyanezt a saját vállalkozás a saját számítógépén.

Tartsuk szem előtt, ez nem csak egy hely, ahol jual obat asam urat murah vakolat a linkek. A legerősebb kapcsolatok jönnek létre azáltal, hogy az első. Van egy szellemi leltár és elér valamit, tudja, vagy, hogy segítene másoknak több, mint magadat. Találjuk meg a módját, hogy felajánlotta neki megszorítások nélkül, nincs regisztrációs vagy e-mail cím szükséges, csak add szabadon. Tudom, hogy őrülten hangzik, ebben a kutya-eszik-kutya világ, de hidd el, hogy működik.

Rendben, most már minden rajtad múlik. Továbbra is hozzájáruljon a bomlás Internet sávszélesség a rengeteg próbálkozás szükséges (sokan nem is érik el a célt), hogy egyetlen válasz, vagy megpróbál valami építő jövőbeli kapcsolatok új barátok, hogy igazán érdekel, hogy mit csinálsz, és nem csak próbál eladni valamit.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar